Bestelformulier

Vragen- en opdrachtenboek voor het thema: Voorschriften

Vragen- en opdrachtenboek voor het thema: Voorschriften.
voor de eerste monteur elektrotechnische installaties.

J.J. Metselaar

februari 2011

Prijs:  € 39.50 (excl. verzendkosten) 
Paperback, 63 pagina's
ISBN onbekend
Een eerste monteur elektrotechniek met differentiatie elektrische installaties wordt geacht zelfstandig eenvoudige elektrische installaties te kunnen ontwerpen, aanleggen, aanpassen, uitbreiden en onderhouden al dan niet met behulp van een (assistent) monteur. Met een eenvoudige installatie wordt onder andere een elektrische installatie in een woning verstaan.
Bij een woning kan ook één of meer ruimten met aanvullende elektrotechnische voorschriften behoren, zoals een badkamer, sauna, zwembad, administratiekantoor, en dergelijke. Tijdens de bouw van een woning hebben we te maken met een ‘installatie op een bouwterrein’. Ook zijn er woningen waar bijvoorbeeld de oprijlaan wordt verlicht, het wegdek naar een garage onder het huis elektrisch wordt verwarmd, noem maar op. Daarom wordt er ook aandacht besteed aan de veiligheidsvoorschriften van deze bijzondere installaties, ruimten en terreinen.
Een eerste monteur is ook een leidinggevend monteur. Een eerste monteur is dus ook (mede) verantwoordelijk voor de veiligheid van het personeel waar hij of zij leiding aan geeft. Ook hieraan wordt aandacht besteedt. Door middel van open vragen wordt de aankomend eerste monteur op een eenvoudige wijze wegwijs gemaakt in de systhematiek van:
de NEN 1010: 2007 + C1: 2008,
de NPR 5310 en
de SPE 3140.
Stapsgewijs wordt de indeling van bovenstaande normen behandeld. Praktische vragen op het niveau van de toekomstig eerste monteur zorgen voor de essentiële kennisopbouw.

U kunt het vragen- en opdrachtenboek bestellen door dit formulier ingevuld online te verzenden.

* Verplichte velden.
Deze informatie is nodig voor het afhandelen van uw bestelling en het versturen van de opdrachtbevestiging. De informatie wordt niet beschikbaar gesteld aan derden.

Voorwaarden Ja,
ik bestel het Vragen- en opdrachtenboek voor het thema: Voorschriften en betaal € 39.50 per exemplaar (exclusief €  2.50 verzendkosten, incl. BTW) vooruit betalen op bankrekeningnummer 84.87.06.498 t.n.v. J.J. Metselaar onder vermelding van uw naam. Uw bestelling wordt verzonden zodra uw betaling volledig is ontvangen.
Naam*
Voorletter(s)*
Aanhef
Organisatie
Functie
Adres*
Postcode*
Plaats*
Telefoonnummer
E-mail adres*
Aantal exemplaren   Totaalbedrag van de bestelling: € 39.50 (incl. BTW en verzendkosten)
Opmerkingen?

N.B.: zodra op de knop "bestellen" is gedrukt, is de bestelling definitief en kan deze niet meer geannuleerd worden!